čtvrtek 13. dubna 2017

Vrchný súd rozhodnúť, či most je šport

A najvyšší súd sudca bol požiadaný, aby rozhodol, či most je šport potom, čo bolo odmietnuté uznanie športu v Anglicku.

Sudca Dove sa očakáva, že rozobrať argumenty v priebehu najbližších dvoch dňoch pri vypočutí v London.

The English Bridge Union (EBU) nadobudlo právnu kroky po Šport England, verejný subjekt zodpovedný za zvyšovanie účasti v športe, odmietol uznať preukaz game.Snooker, šach a most medzi športy, ktoré budú používať pre 2020 Olympics zahrnutie viac

úradníci únie povedať poznanie, že most je šport bude prínosom pre hru a že šport Anglicka otázke je "v rozpore s oboma želaním parlamentu a stanovisko významných medzin� �rodných športových organizácií" .

hovorca EBU, povedal: "Pri rozhodovaní o tom, čo predstavuje športu v charitatívnych 2011 Act, parlament výslovne zahrnuty,duševní šport ', uvádza, že šport složený,činnosti, ktoré podporujú zdravie, ktoré zahŕňajú fyzické alebo duševné schopnosti či exe vanie '. "

Povedal bridge potrebná, nepochybné úrovne duševné zručnosti' a, poznali zdravotné výhody '.

EBU bolo udelené povolenie v apríli usilovať o súdne preskúmanie.Sudca sudca Mostyn, ktorý hrá most, povedal v tej dobe "Robíte viac fyzickú aktivitu hrať most, so všetkými, že rokovania a hranie, než v streľbe z pušky"

Právnici EBU povedal úradníci chcete súdne preskúmanie s cieľom zistiť, či Sport Anglicko je štátny orgán, ktorý rozdeľuje finančné prostriedky lotérii, konal v súlade s právom na "prijatie politiky, ktorá zabraňuje to uznáva športy, že nepovažuje za,fyzické '."

"EBU dúfa, že súdne preskúmanie pripraví pôdu pre most a podobné športy získať uznanie, že si zaslúži," povedal hovorca advokátskej kancelárie Irwin Mitchell, ktorý reprezentuje EBU.Uznanie športu v Anglicku je dôležité, pretože Nedostatok dopadov rozpoznávacích o schopnosti EBU podieľať sa na európskych a medzinárodných súťažiach.


A dodal: "Šach už bola uznaná ako šport od Medzinárodného olympijského výboru a bola preukázaná u olympijských hier v Sydney v roku 2000.To bola tiež zahrnutá do Ázijských hrách v rokoch 2006 a 2010 a je považovaný za Panamerických hier.

"Organizátori olympijských hrách 2020 v Tokiu pozvali aj šach a most požiadať o zaradenie do hier, ktoré, ak je prijatá, bude to prvýkrát, kedy hráči súťažili v olympijských hrách.

Ak sa most mal byť uznaný ako šport v Anglicku potom EBU budú môcť investovať do celého radu projektov pre výučbu most pre ľudí všetkých vekových kategórií, a aby zabezpečili, že zariadenia sú lepšie. "

právnik Alex Peebles povedal: "Budeme tvrdiť, že šport nemusí byť fyzické byť považovaný za šport ako vec práva.Dúfame, že náš právny výzvou bude mať v športe Anglicku prehodnotiť svoje rozhodnutie uznať most ako šport, ktorý pomôže EBU pre prístup k základnej podporu, ktorú potrebujú, aby aj naďalej Unibet-Registrácia zdarma rastie a priťahuje nových hráčov. "

Jeremy Dhondy, medzinárodné most hráč a predseda EBU, povedal: "Veríme, že toto vypočutie umožní most má byť uznaný tak, že by mal."

Stávkové bonusy Unibet

Žádné komentáře:

Okomentovat