pondělí 10. dubna 2017

Roosters prežiť čoskoro Eels vystrašiť zaznamenať deväť rovné vyhráva

Jared Waerea-Hargreaves sa tiahne Sydney Roosters ich deviaty NRL víťazstvo ako oni prežili prvú polovicu strach zvíťaziť nad 28-18 Parramatta.

Waerea-Hargreaves 'bullocking 72. minúty pokus, v ktorom pokrčil ramenami off štyri Parramatta obranca v 25m behu, dal domáci stranu 22-18 dopredu; Ich prvé hlavné hry. Neskoré Jake Friend úsilie uzavretý víťazstvo trojfarebná pred davom 11,255 a vytvoril svoju najdlhšiu víťaznú sériu za posledných 13 rokov.

Vďaka tomuto víťazstvu presunie Roosters do prvých dvoch na NRL rebrík pre prvý čas od prvého kola.

Ale neprišiel ľahko po Parramatta dominoval v prvej polovici viesť 18-4 pri zlome a ohroziť jeden z rozrušenia sezóny.The Roosters hoci našiel formu v druhom polčase strelil štyri-pokúsi k špičkovej úrovni.

Tim Mannah havarovalo cez cez niektoré mäkké obrany v 11. minúte na otvorenie skóre pre návštevníkov.

< p> Roosters pomstil štyri minúty neskôr cez James Maloney.

na zadnej strane 58 percent polčasu Parramatta mal lepší zvyšku polrok proti pod-par trojfarebná oblečenie.

NRL vedúci tryscorer Semi Radradra tento rok zaznamenal úhory sekunda, a jeho 19. pokus v 15 hrách, v 16. minúte, keď vyskočili k neočakávanému 12-4 vedeniu.

silné obranné úsilia z úhorov odrazil rad útočia na nájazdy z Roosters, než sa návštevníci išli ďalej dopredu, keď Corey Norman streeted preč.

Parramatta užili 14 bodov vyrovnávacej pamäti pri prestávke si pred Roosters konečne našiel koleso skóre dva pokusy v piatich minút po polčase.

Mitch Aubusson zaznamenal v rozsiahlej z Jare d Waerea-Hargreaves dlhé lopty v 50. minúte a Roger Tuivasa-Sheck preskočil krátko potom, čo na deliacou ryhou z 18-16 na úhorov.

Waerea-Hargreaves 'barnstorming snaha dať Roosters napred s málo času.

Roosters skipper Friend skóroval neskoro na to nastaviť menšie Premiership zúčtovanie s Brisbane budúci týždeň.Facebook Twitter Pinterest Bryce Cartwright z Panthers prechádza, keď je riešená počas kole 23 NRL zápasu medzi Penrith Panthers a Nového Zélandu Warriors.Facebook Twitter Pinterest Tyrone Roberts of Newcastle Knights a Kyle Lovett z tigrov napadnúť bombu počas kole 23 NRL zápasu medzi vesty Tigers a Newcastle rytieri.

Žádné komentáře:

Okomentovat