středa 13. září 2017

Az első Davis Kupa Ausztráliában valószínűleg Veselý és Šátral játszik

A cseh csapat Ausztráliában lesz gyengített formában; Tomáš Berdych hiányzik 1, Lukáš Rosol és Adam Pavlásek nem fognak játszani. Emellett Vesely a matat tényezők kiválasztását veterán Radek Štěpánek bet365 internetes fogadóirodák és húsz Zdeněk Kolar, akik szeretik kotorászott még felelősségre nem Davis Cup start.

„Ha semmi nem történik, és minden bizonnyal pénteken, ha ő Jirka Veselý a Honzával matat. Akkor látni fogják. Radek, ha minden rendben van, kétszer fog játszani. És akkor? Ez még mindig nagyon messze van „, mondta Navratil Radiozurnal.

babrált, és valószínűleg fog tapasztalni egy éles ellen debütált az ausztrál és a világ első számú tizenöt nic k kyrgios. "Nem lesz semmi veszíteni, többé-kevésbé békében játszhatok. Nem lesz semmi várnia rám, megpróbálom meglepetést tenni.Ez jobb, mint ott 2: 2, és a szerepe a kedvenc, „mondta Huszonhat babrált ki rangsorolt ​​157. helyen.

csehek eső miatt hétfőn képzett Melbourne Park ma először megpróbálták Kooyong Club center bíróság 8500 nézőt, ahol majd játszani a bet365 fogadási útmutatók párbajt Ausztráliában.

„ez egy történelmi, szép, csak játsszon egy olyan helyen, ahol csak centrkurt és más bíróságok. Tehát ez egy komplikáció a képzésben. Ha nincs lehetőség itt, sem Melbourne-ben, még mindig meg kell mozgatni, „mondta Navratil.

Kurt csehek tetszik, az egyetlen probléma a szél. "Láttunk egy plakátot, amikor a Davis Kupa 1922-ben játszott. Ez a történet itt minden lépés. Az ausztrál Open megnyitása előtt játszottam , nem tudom, melyik évben.A bíróság kissé lassabb, mint az Australian Open. Itt fúj a szél, de a gyönyörű, nagy futópályák. Örömmel játszik "- mondta Štěpánek. Közepes sebességű tornaterem, a labdák ugyanazok, mint az Australian Open. Nem lehet olyan nagy, csak a szél, nem az egyik oldalról, hanem a legnagyobb Bet365 kifizetés hogyan ellensége a tenisznek. Egyébként minden működik, valamint hogy a fiúk Ausztráliában maradtak, és nem kellett foglalkozniuk a 10 bet365 sport fogadás online órás időeltolódással "- tette hozzá Navrátil. A cseh vezető lesz a 54.


játékos a Veselý rangsorban. Ugyanaz volt a szerepe, mint tavaly júliusban a franciaországi negyedidőben, vagy tavaly Indiában.Az ausztrál jelöl� �sét a következő Kyrgiose Sam Groth, páros specialista és a friss győztes páros az Australian Open és John Peers először pályafutása Jordan Thompson, aki helyett Bernarda Tomica. Az ausztrál és a cseh mérkőzés győztese a negyeddöntőben fog versenyezni, a legjobb párt az USA-ban és Svájcban. "Ausztrália enyhe kedvence, de mindannyian nem legyünk legyőzve. El akarjuk kerülni rájátszás, „mondta Navratil.

Ausztrália csehek egyenlege 1: 7, csak nyert, 1975-ben" Verni Ausztrália otthon lesz kemény dió, de mi mindent megteszünk, amit lehet, hogy neki Tette hozzá Štěpánek.

bet365 fogadások az interneten

Žádné komentáře:

Okomentovat