pátek 14. dubna 2017

Northwestern študentských aktivistov vstať v solidarite s Mizzou

"Od NU k Mizzou, staráme sa o teba."

To je to, čo viac si viac ako 100 študentov na Northwestern University skandoval v piatok popoludní - rastie v solidarite s Yale a Missouri, rovnako ako ostatné vysoké školy po celom krajina. A to všetko vo vzťahu k otázkam rozmanitosti a inklúzie na svojom areálu, najmä pre čierne študentov a ďalšími študentmi color.How rasovej spravodlivosti obhajuje vzal na Mizzou a vyhral Viac

Pochodovať do novo zrekonštruované, 260 dolárov m atletika zariadenia na akademickej pôde Evanston školy, účastníci sedela ohromená ako kolektív študentov z multikultúrnych organizácií riadil ceremónii k brúsenie zastaviť.Študent demonštra nti pochodovali od areálu v Čiernom dom - domov je Northwestern University čierneho študentskej únie - po celú cestu až do rekonštruovanej Henry Crown Sports Pavilion a Vodné centrum, kde sa hrešili školské vedenie a atletika oddelenia pre nedostatok svojich študentov farby <. / p>

ich hlavným cieľom, účastníci povedal, bolo, aby svoje požiadavky známych z najmocnejších a najvplyvnejších ľudí na akademickej pôde, vrátane Northwestern University prezident Morton Schapiro.

"On nikdy neopustil svoje miesto.Zhromaždili sa priamo pred ním na prednej strane a povedal svoj pokoj, "povedal hovorca Northwestern University atletika Paul Kennedy. "Tam bol žiadna skutočná konfrontácia, nebolo telesnosti; povedali ich pokoj, dav počúval a oni opustili, pokojne. "

A Facebook udalosť zverejniť protest charakterizovali jako,záchranných podujatí, 'upozorňuje, že snaha o vyššie vzdelanie nezanecháva študentov oslobodené z ra sizmu v Amerike. "Čo sa stane s čiernym študentom na jednej koľaji je prejavom rasovej napätia sa deje na všetkých areáloch," organizátori študentské napísal. "Orgány chceli poskytovať úroveň bezpečnosti ešte žil až do týchto noriem.Z tohto dôvodu sme sa dodržiavať požiadavky vydané Mizzou a Yale študentov a požiadavky príslušných našich vlastných inštitúcií. "

Tento mesiac Mizzou študenti pokračovali svoj protest proti tomu, čo hovoria, je neschopnosť školy, aby zabezpečili diverzita a inklúzia, uzdravovať online s hashtag # ConcernedStudent1950.Medzi mnohými požiadavkám študentov je výzva k zvýšeniu čiernych členov fakulty a zamestnancov o 10% do roku 2017, rovnako ako zvýšenie zdrojov rozmanitosti a podporu poradne školy a ústavy sociálnej spravodlivosť na akademickej pôde.

inšpirovaný víťazstvo kampane tak ďaleko, vrátane odstúpenia futbalového trénera, kancelár a predseda v krátkej d obe-žiaka na Northwestern snažiť vybudovať z tejto hybnosti.

"Nevedel som, či by sme si počuť naše hlasy.Ale bol som tak šťastný, že, ako sme maľovali značky na čierny domu, pozrel som sa von a videl toľko čierne študentov, a tak mnoho ďalších pripravení na túto akciu solidarity, "uviedol aktivista Gwendolyn Gissendanner. "Bolo jasné, že oni nechceli, aby nás počuť. Tam bola kopa tvárou v dave, ktoré boli naštvaná s nami, a tam boli niektoré tváre, ktoré sa snažili počúvať a učiť sa niečo "

Rovnako ako študenti opustili svoje miesto protest, oni skandovali:". Môžete nemôže zastaviť revolúciu. "Facebook Twitter Pinterest

Potom, čo skupina opustila, Northwestern University atletika riaditeľ Jim Phillips vzal na javisko a znovu začaté konanie.Phillips chválil aktivizmus študentov, poznamenať, že on je, hrdý 'pracovať na mieste, kde si študenti môžu vyjadrovať svoje názory a presvedčenie b ezpečne. V neskorších poznámkach Schapiro povedal, že bol hrdý škola podporuje nezávislé mysliteľa a vodcu.

"Spočiatku samozrejme sme boli zaskočení, pretože sme to očakávali. Ale myslím, že to bolo predstavované nie je pravdepodobne najlepší spôsob, ale študenti vyjadrili svoje obavy a ich frustrácie, "povedal Glenn Bullock, je Northwestern študenta.Bullock povedal, že je dôležité, aby ostatní bieli ľudia venovať veľkú pozornosť na tieto druhy demonštrácií - a to aj v prípade, že nie je okamžite pochopiť, čo sa deje.

"Myslím, že keď ste biely alebo belošský, nemôžete si predstaviť, aké to je," povedal. "A tak tam musí byť dialóg riešiť [rozmanitosť] obavy."


Žádné komentáře:

Okomentovat